PERSONAL TRAINING

Op een leuke manier gezond, sterk en fit worden!

Personal Training Heemskerk

Waarom kiezen voor Personal Training?

Personal Training Heemskerk

Bij Fit Atelier gaat Personal Training verder dan alleen trainen; het gaat om begeleiding die bijdraagt aan je gezondheid, kracht en fitheid.

Stok achter de deur

Geen zin om zelf te sporten? Geen probleem. Onze Personal Trainers zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en op koers blijft, zelfs op dagen dat je het zelf misschien had opgegeven.

Plezier in sporten

Is sporten niet jouw favoriete bezigheid? Onze trainers maken de lessen niet alleen effectief, maar ook leuk. We streven ernaar om sporten iets te maken waar je naar uitkijkt, zodat het niet langer een opgave is, maar een plezierige activiteit.

Pijnklachten verminderen

Heb je last van fysieke klachten of ben je bang voor blessures? Onze trainers zijn experts in het werken met mensen met verschillende gezondheidsachtergronden. We zorgen voor aangepaste trainingen die jouw gezondheid bevorderen.

Sporten wordt een lifestyle

Naast fysieke training bieden we begeleiding op het gebied van voeding, mentale gezondheid en mindset. Onze Personal Trainers zijn jouw partners in het creëren van een evenwichtige en gezonde levensstijl.

Personal Training Heemskerk

Bij Fit Atelier is Personal Training meer dan een workout; het is een persoonlijke benadering van gezondheid en fitness. Voor degenen die niet dol zijn op sporten, maken onze trainers het leuk en toegankelijk.

Wij begrijpen dat consistentie de sleutel is. Onze trainers zijn er niet alleen voor begeleiding in de oefeningen, maar ook om ervoor te zorgen dat elke sessie aansluit bij jouw behoeften en doelen.

Wat ons echt onderscheidt, is onze expertise in bewegingsanalyse en blessurepreventie. We passen de training aan op jouw lichaam, zodat je met vertrouwen kunt trainen, wetende dat je gezondheid voorop staat.

Personal Training bij Fit Atelier is geen verplichting, maar een kans om gezonder te worden met professionele begeleiding en een glimlach op je gezicht. Het is meer dan alleen sporten; het is het pad naar een actiever leven. 

Wat zeggen onze klanten?

Sporten was ECHT niet mijn ding.. Maar door de coaches van Fit Atelier sport ik nu met regelmaat, voel ik
mij sterk & happy, en durf ik te zeggen dat ik sporten oprecht heel leuk vind! Ik zou Fit Atelier bij iedereen aanraden omdat ze goed kijken wat voor training bij je past en zorgt dat je met een goed gevoel over jezelf de training verlaat.

Lotte

Bij Fit Atelier verdiepen de coaches zich in je (sport en blessure) achtergrond en ontwerpt een training speciaal voor jou. Tevens letten ze heel erg op houding en alignment, iets wat ik niet veel eerder heb gemerkt in de fitnesswereld. Fit Atelier is een kleinschalige gym en daardoor erg toegankelijk en prettig.

Esther

Josanne inspireert. Geen grote gym met allemaal ingewikkelde apparaten en zichzelf adorerende spierbundels. Maar persoonlijke training en support. Zo vind ik fitness geweldig en ga ik thuis ook door.

Ramona

Josanne is de beste! Ik werk nu een paar maanden met haar en ik voel me zoveel sterker en gezonder. Ze is zeer professioneel, beantwoordt altijd graag vragen en geeft advies. Zou niemand beter aanbevelen dan haar!

Margherita

Fijne personal training van de coaches! Voor mij zijn het gerichte krachttrainingen waarin we o.a. de vrouwelijke cyclus, voeding en huidig energieniveau gebruiken. Efficiënte trainingen waarin we allebei enthousiast worden van de nieuwe PR’s. Dankjewel!

Tanja

Vier maanden geleden ben ik gaan trainen bij Fit Atelier.
Met 0 conditie, morbide obesitas en maar twee wensen: weer plezier in sporten te krijgen en dan fit en sterk te worden.

Dankzij de deskundige, enthousiaste en zeker ook gezellige persoonlijke begeleiding train ik nu 2-3 keer per week en wil nooit meer anders.
Veel kilo’s eraf, stukken sterker geworden en een bak energie gekregen.

John

Sinds augustus 2022 train ik bij Fit Atelier. Ik ben hier gaan trainen omdat ik na mijn zwangerschap het sporten weer wilde oppakken op een veilige manier. Zonder Josanne had ik dit niet gekund. Doordat zij zich heeft verdiept in het vrouwenlichaam tijdens en na de zwangerschap ben ik op dit moment zelfs sterker dan voor mijn zwangerschap!

Baukje

Personal Training Heemskerk

Wat kost Personal Training?

Bij Fit Atelier begrijpen we dat jouw fitnessreis uniek is, daarom bieden we flexibele Personal Training pakketten die je kunt aanpassen aan jouw behoeften en doelen. Begin met ons Kickstart pakket voor een gereduceerd tarief, zodat je kunt ontdekken wat Personal Training voor jou kan betekenen.

Kickstart pakket 1x per week

Ideaal om in de flow te komen.

199 eenmalig
  • 4 uur Personal Training
  • Leefstijl advies op maat
  • 1 uur Small Group les

Kickstart pakket 2x per week

Om knallend van start te gaan

399 eenmalig
  • 8 uur Personal Training
  • Leefstijl advies op maat
  • 1 uur Small Group les

Personal Training Heemskerk

Aan de slag?

Laat nu je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op. 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Personal Training Castricum
Personal Training Heemskerk

Personal Training Heemskerk, Personal Training Heemskerk, Personal Training Heemskerk, Personal Training Heemskerk,