Personal Training en Leefstijl Coaching Castricum

Personal Trainer, Personal Trainer Castricum, Afvallen Castricum

PERSONAL TRAINING

Stel je voor: een trainingssessie die volledig op jou is afgestemd, met een coach die precies begrijpt wat jij nodig hebt. 
Welkom bij de Personal Training van Fit Atelier! Hier draait het allemaal om jóu en wat jij nodig hebt om fysiek sterker en gezonder te worden. 

De voordelen op een rijtje:

 

 1. Stok achter de deur: consistentie is de sleutel tot resultaat. Onze trainers zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft, ook op de dagen dat je zelf misschien wat minder zin hebt.

 2. Aanpak voor lichamelijke klachten: heb je specifieke lichamelijke uitdagingen of klachten? Onze trainers zijn erin gespecialiseerd om een veilig en effectief programma voor je op te stellen, zodat je kunt trainen zonder zorgen.

 3. Gezelligheid: wie zegt dat sporten niet leuk kan zijn? Bij Fit Atelier train je in een gezellige studio met betrokken coaches. Je zult al snel merken dat je trainingen niet alleen goed zijn voor je lichaam, maar ook voor je humeur!

 4. Resultaatgericht: met een duidelijk plan, voortdurende ondersteuning en regelmatige check-ins zorgen we ervoor dat je jouw doelen niet alleen stelt, maar ook behaalt.

   

  Klaar om de beste versie van jezelf te ontdekken? 


  Personal Training Castricum

  Aan de slag?

  Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

   
   
  Bellen
  Mailen
  Whatsapp
   
   

  Personal Trainer, Personal Trainer Castricum, Afvallen Castricum

  WAT KOST HET?

  Kickstart Pakket

  €199,- eenmalig

  • 4x PT sessie van 60 minuten
  • Eén maand gratis voedingsadvies
  • Volledige aandacht van de trainer
  • Geheel afgesteld op jouw doel
  • Incl toegang tot onze community en cursussen

  Duo Kickstart Pakket

  €149,- p.p. eenmalig

  • 4x Duo PT sessie van 60 minuten
  • Eén maand gratis voedingsadvies
  • Geheel afgesteld op jullie doel
  • Incl toegang tot onze community en cursussen

  Small Group training

  Op aanvraag

  • Sessie van 60 minuten
  • Met 3-4 deelnemers
  • Algemene kracht en conditie training.
  • Incl toegang tot onze community en cursussen

  Na het kickstart pakket maken wij graag een aanbod op maat voor je. 

  Personal Trainer, Personal Trainer Castricum, Afvallen Castricum

  Personal Trainer, Personal Trainer Castricum, Afvallen Castricum

  Veelgestelde vragen

  Voor wie is Personal Training?

  Personal Training is voor iedereen die serieus wilt trainen en resultaat wilt behalen. Dit is voor alle leeftijdsgroepen en ieder niveau. Wij hebben zowel ervaring met het trainen van atleten op hoog niveau als met het trainen van recreanten die net beginnen.  

  Waarom trainen met een Personal Trainer?

  Een Personal Trainer zorgt ervoor dat je veilig beweegt en goede techniek hanteert. Daarnaast werkt het motiverend dat iemand je ondersteunt tijdens het trainen en we zijn een stok achter de deur om daadwerkelijk de sportschool in te gaan. 

  Wat kost Personal Training?

  Wij bieden voor elke portemonnee een passend pakket. Daarom is het mogelijk om tussen de één keer per maand en meerdere keren per week Personal Training te volgen bij ons. Wij overleggen graag met je wat het beste bij jou financiële situatie en doelstelling past. 

  Kan ik trainen met een blessure?

  Dit is afhankelijk van de blessure en het advies van de medisch specialist. Over het algemeen is bewegen altijd bevorderlijk voor blessures. Daarnaast hebben wij veel kennis over blessure revalidatie in huis dus je kunt altijd contact met ons opnemen om dit te overleggen. 

  Zijn de kosten fiscaal aftrekbaar?

  Wij zijn gediplomeerd leefstijl coach en coaching is voor ondernemers vaak belasting aftrekbaar. Wij denken graag met je mee hierin. 

  Hoe ziet een training er uit?

  Onze PT sessies duren 60 minuten. De trainingen starten altijd met een gerichte warming up en vervolgens zullen wij op basis van jouw doelstellingen een training doen. Hierbij wordt vaak een combinatie van krachttraining en een deel hiit training toegepast.  

  Hoevaak moet ik trainen voor optimaal resultaat?

  Dit is afhankelijk van de doelstelling, maar minstens twee keer per week is het advies. Dit betekent niet dat je twee keer per week bij ons hoeft te trainen, het kan altijd in combinatie met een zelfstandige training. Wij helpen je via onze coaching ook graag bij deze trainingen om zo optimaal resultaat te behalen. 

  Is een Personal Trainer het geld waard?

  Onze klanten zeggen hier volmondig ja op. 

  Kan ik trainen als ik zwanger ben?

  Mits er geen medische indicaties zijn is sporten tijdens de zwangerschap hartstikke goed en gezond. Uiteraard wel onder goede begeleiding en met aanpassingen in de oefeningen. Josanne heeft veel kennis op gebied van Post/Prenatale fitness en helpt je hier graag bij. 

  Kan ik voor de deur parkeren?

  Voor de deur van ons pand hebben wij twee eigen parkeerplekken, verder is er op de castricummerwerf voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.