Personal Training en Leefstijl Coaching Castricum

Personal Trainer, Personal Trainer Castricum, Afvallen Castricum

PERSONAL TRAINING

Personal Training is de perfecte manier om efficiënt, doelgericht en gemotiveerd te trainen. 

Er wordt een trainingsplan op maat gemaakt en tijdens de sessies leren wij je alles over techniek, oefening uitvoering en optimaal trainen. 

Wij zijn jouw stok achter de deur zodat jij je doelen behaald!

Personal Training Castricum

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Krachttraining


Krachttraining helpt om sterker te worden en het lichaam te shapen. Het is dus bijna onmisbaar in elke trainingssessie. We kiezen oefeningen die bij jouw lichaam passen en die bij je doelen aansluiten.

Conditie training


Hiit training is zeer geschikt voor het verbeteren van de algehele conditie en voor vetverbranding. We bouwen deze trainingen rustig op zodat ze wel uitdagend zijn, maar dat je de volgende training nog wel met plezier naar de studio komt.

Blessure revalidatie


Een deel van de traininen zal bestaan uit oefeningen om blessures te voorkomen of te helpen herstellen. Denk hierbij aan mobiliteit oefeningen en dynamische stretchbewegingen. 

Aan de slag?


Laat je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op. 

 
 
Bellen
Mailen
Whatsapp
 
 

Personal Trainer, Personal Trainer Castricum, Afvallen Castricum

WAT KOST HET?

Kickstart Pakket

€199,- eenmalig

 • 4x PT sessie van 60 minuten
 • Eén maand gratis voedingsadvies
 • Volledige aandacht van de trainer
 • Geheel afgesteld op jouw doel
 • Incl toegang tot onze community en cursussen

Duo Kickstart Pakket

€149,- p.p. eenmalig

 • 4x Duo PT sessie van 60 minuten
 • Eén maand gratis voedingsadvies
 • Geheel afgesteld op jullie doel
 • Incl toegang tot onze community en cursussen

Small Group training

Op aanvraag

 • Sessie van 60 minuten
 • Met 3-4 deelnemers
 • Algemene kracht en conditie training.
 • Incl toegang tot onze community en cursussen

Na het kickstart pakket maken wij graag een aanbod op maat voor je. 

Personal Trainer, Personal Trainer Castricum, Afvallen Castricum

Personal Trainer, Personal Trainer Castricum, Afvallen Castricum

Veelgestelde vragen

Voor wie is Personal Training?

Personal Training is voor iedereen die serieus wilt trainen en resultaat wilt behalen. Dit is voor alle leeftijdsgroepen en ieder niveau. Wij hebben zowel ervaring met het trainen van atleten op hoog niveau als met het trainen van recreanten die net beginnen.  

Waarom trainen met een Personal Trainer?

Een Personal Trainer zorgt ervoor dat je veilig beweegt en goede techniek hanteert. Daarnaast werkt het motiverend dat iemand je ondersteunt tijdens het trainen en we zijn een stok achter de deur om daadwerkelijk de sportschool in te gaan. 

Wat kost Personal Training?

Wij bieden voor elke portemonnee een passend pakket. Daarom is het mogelijk om tussen de één keer per maand en meerdere keren per week Personal Training te volgen bij ons. Wij overleggen graag met je wat het beste bij jou financiële situatie en doelstelling past. 

Kan ik trainen met een blessure?

Dit is afhankelijk van de blessure en het advies van de medisch specialist. Over het algemeen is bewegen altijd bevorderlijk voor blessures. Daarnaast hebben wij veel kennis over blessure revalidatie in huis dus je kunt altijd contact met ons opnemen om dit te overleggen. 

Zijn de kosten fiscaal aftrekbaar?

Wij zijn gediplomeerd leefstijl coach en coaching is voor ondernemers vaak belasting aftrekbaar. Wij denken graag met je mee hierin. 

Hoe ziet een training er uit?

Onze PT sessies duren 60 minuten. De trainingen starten altijd met een gerichte warming up en vervolgens zullen wij op basis van jouw doelstellingen een training doen. Hierbij wordt vaak een combinatie van krachttraining en een deel hiit training toegepast.  

Hoevaak moet ik trainen voor optimaal resultaat?

Dit is afhankelijk van de doelstelling, maar minstens twee keer per week is het advies. Dit betekent niet dat je twee keer per week bij ons hoeft te trainen, het kan altijd in combinatie met een zelfstandige training. Wij helpen je via onze coaching ook graag bij deze trainingen om zo optimaal resultaat te behalen. 

Is een Personal Trainer het geld waard?

Onze klanten zeggen hier volmondig ja op. 

Kan ik trainen als ik zwanger ben?

Mits er geen medische indicaties zijn is sporten tijdens de zwangerschap hartstikke goed en gezond. Uiteraard wel onder goede begeleiding en met aanpassingen in de oefeningen. Josanne heeft veel kennis op gebied van Post/Prenatale fitness en helpt je hier graag bij. 

Kan ik voor de deur parkeren?

Voor de deur van ons pand hebben wij twee eigen parkeerplekken, verder is er op de castricummerwerf voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.