fbpx
Castricummer Werf 21, 1901 RW Castricum
+31634460800
info@fitatelier.nl

Personal Training

Personal Training

Personal Training is de perfecte manier om efficiënt, doelgericht en gemotiveerd te trainen. 

Er wordt een trainingsplan op maat gemaakt en tijdens de sessies leren wij je alles over techniek, oefening uitvoering en optimaal trainen. 

Wij zijn jouw stok achter de deur zodat jij je doelen behaald!

Wat houdt Personal Training in?

De trainingen worden specifiek afgesteld op je doelen en zijn dus voor niemand hetzelfde. De trainingen kunnen het volgende inhouden:

cropped cropped DSC00275 1

Krachttraining

Krachttraining helpt om sterker te worden en het lichaam te shapen. Het is dus bijna onmisbaar in elke trainingssessie. We kiezen oefeningen die bij jouw lichaam passen en die bij je doelen aansluiten.

cropped cropped DSC00386 1

Hiit training

Hiit training is zeer geschikt voor het verbeteren van de algehele conditie en voor vetverbranding. We bouwen deze trainingen rustig op zodat ze wel uitdagend zijn, maar dat je de volgende training nog wel met plezier naar de studio komt. 

cropped cropped cropped DSC00229 1

Blessure herstel / preventie

Een deel van de traininen zal bestaan uit oefeningen om blessures te voorkomen of te helpen herstellen. Denk hierbij aan mobiliteitsoefeningen en dynamische stretchbewegingen. 

Gratis bewegingsscan?!

Neeem nu contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek en bewegingsscan. 

Contact

Dit zeggen onze klanten:

Sporten was ECHT niet mijn ding.. Maar door Josanne sport ik nu met regelmaat, voel ik
mij sterk & happy, en durf ik te zeggen dat ik sporten oprecht heel leuk vind! Ik zou fitatelier bij iedereen aanraden omdat Josanne goed kijkt wat voor training bij je past en zorgt dat je met een goed gevoel over jezelf de training verlaat.

Lotte

Josanne inspireert. Geen grote gym met allemaal ingewikkelde apparaten en zichzelf adorerende spierbundels. Maar persoonlijke training en support. Zo vind ik fitness geweldig en ga ik thuis ook door.

Ramona

Josanne verdiept zich in je (sport en blessure) achtergrond en ontwerpt een training speciaal voor jou. Tevens let Josanne heel erg op houding en alignment, iets wat ik niet veel eerder heb gemerkt in de fitnesswereld. Het fitatelier is een een kleinschalige gym en daardoor erg toegankelijk en prettig.

Esther

Personal Training Castricum, Personal Training Castricum