Online Coaching

Onze aanpak is eenvoudig maar effectief

Welkom bij Fit Atelier’s Online Leefstijl Coaching! Onze aanpak is eenvoudig maar effectief: we geloven dat beweging, voeding en mentale gezondheid de bouwstenen zijn voor een vitaal leven. Bij ons draait coaching niet alleen om het geven van voedingsadvies, maar om het totaalplaatje – het creëren van gezonde gewoontes, het omgaan met stress en het verbeteren van je algehele welzijn, zowel fysiek als mentaal.

Je verdient het om je op je best te voelen, elke dag.

Waarom Fit Atelier Online Leefstijl Coaching?

Persoonlijke aandacht: Bij ons ben je geen nummer. Je krijgt persoonlijke begeleiding van toegewijde coaches die echt om jouw succes geven.

Maatwerk: Geen standaard voedingsschema’s. Wij ontwerpen een plan dat perfect aansluit op jouw unieke levensstijl, zodat het niet alleen werkt, maar ook vol te houden is.

Lange termijn focus: Wij gaan verder dan quick fixes. Onze coaching is gericht op het aanleren van kennis en vaardigheden die je een leven lang kunt toepassen. Ontdek de ins & outs van voeding, training, slaap en stressbeheer en maak blijvende veranderingen.

Fit Atelier Online Leefstijl Coaching

Altijd en overal persoonlijke begeleiding vanuit je coach

Klaar om aan de slag te gaan?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam
Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Online Leefstijl Coaching - Fit Atelier

Ontdek de voordelen van onze online coaching, waarbij gezondheid en fitness samenkomen op jouw voorwaarden. Start jouw reis vandaag nog door contact met ons op te nemen. Simpel, effecten en persoonlijk.

Basis Coaching

74,95 Per maand
  • Persoonlijke en directe begeleiding vanuit je eigen coach
  • Een afgesteld plan ​met een haalbaar en duurzaam resultaat
  • Alles zodat jij de rest van je leven je resultaat zult vasthouden
  • Maandelijkse check ins
Popular

Premium Coaching

Fotoshoot / Wedstrijd voorbereiding
124,95 Per maand
  • Wij pushen je naar een verbluffend resultaat
  • Altijd persoonlijke begeleiding vanuit je eigen coach
  • Dé stok achter de deur om de allerbeste versie van jezelf te worden
  • Wekelijkse check ins
Online Leefstijl Coaching | Persoonlijke coaching - Fit Atelier

Lees hier wat anderen te zeggen hebben over
Fit Atelier

Baukje
Baukje
Read More
Toen ik was bevallen wilde ik zo snel mogelijk weer gaan sporten zodat mijn lichaam weer sterk kon worden. Dit wilde ik graag doen onder professionele begeleiding. Die professionaliteit heb ik gevonden bij Fit Mom Atelier. Slechts 8 weken na mijn bevalling ben ik heel rustig weer begonnen met (lichte) krachttraining. Ook heeft ze mij geholpen met mobiliteitsoefeningen om mijn bekkenbodem weer sterk te krijgen, aangezien ik hier last van had in het begin. Inmiddels zijn we ruim een jaar verder, heb ik nergens meer last van en ben ik sterker dan ooit! ~Baukje~