fbpx
Castricummer Werf 21, 1901 RW Castricum
+31634460800
info@fitatelier.nl

Over ons

Josanne 

Als Fitness Coach en Personal Trainer is het mijn missie om mensen te helpen gezond en fit te worden zónder moeilijke diëten en trainingsmethodes. 

Sporten en gezond eten helpt hier uiteraard bij, maar de grootste stappen kunnen we maken op gebied van mindset en gewoontes. Daarom ben ik als gediplomeerd Leefstijl Coach en Personal Trainer opgeleid om jou zowel mentaal als fysiek blij en gezond te helpen zijn. 

Daarnaast ben ik zelf actief als atleet en sta ik regelmatig op het podium bij Fitness wedstrijden. Zo zorg ik ervoor dat ik niet alleen theoretisch goed onderlegt ben, maar dat ik ook in de praktijk weet hoe hard trainen en langdurig afvallen in zijn werk gaat. 

Het Fit Atelier biedt sporters van elk niveau de mogelijkheid om in een privé setting aan zijn/haar doelen te werken.  Meer weten over onze services? Of direct een afspraak inplannen?

Neem contact op!
5A4A1374 cropped cropped NAU 5569b scaled 1
cropped DSC00592

Michael

Met mijn ervaring als oud-marinier, voormalig rugby-international, speler in de selectie van de Castricumse Rugby Club en fanatieke crossfitter heb ik al veel disciplines gezien. In de trainingen laat ik mijn kennis op deze vlakken terug komen en help ik jou om het volle uit jezelf te halen.

Zin in een stevige workout?

Neem contact met ons op!