About

Over ons

OVER ONS

Bij Fit Atelier geloven in de kracht van een eenvoudig gezondheid en fitness benadering. Onze studio, gevestigd in Castricum, is niet zomaar een plek om te trainen; het is een plek waar jij je thuis voelt en aan jezelf kunt werken.

Wat ons uniek maakt
Bij Fit Atelier maken de coaches het verschil. Hun kennis, toewijding en passie zorgen ervoor dat je het volgende kunt verwachten:

Persoonlijke betrokkenheid
Onze coaches zijn er voor jou en de gemeenschap. Ze bieden persoonlijke ondersteuning en staan altijd klaar om jou en je teamgenoten te helpen, waardoor je je betrokken en gesteund voelt.

Voortdurende nieuwsgierigheid
Onze nieuwsgierige coaches investeren voortdurend in hun kennis. Dit vertaalt zich naar een beter begrip van jouw behoeften en het fitness vakgebied, waardoor jouw begeleiding altijd up-to-date en effectief is.

Inspiratie voor jouw succes
Onze coaches dienen als inspiratiebron door het goede voorbeeld te geven. Ze delen ervaringen en tonen zich kwetsbaar om jou te motiveren. Jouw fitnessdoelen worden ondersteund met een toegewijd “Leading by Example”-aanpak.

Onze missie
Ons doel is helder: mensen in hun kracht zetten en zorgen dat ze fysiek én mentaal beter in hun vel zitten. 

Gezondheid en fitness coach | Over ons - Fit Atelier

Josanne Post

Eigenaresse - Head Coach

Als coach is het mijn missie om jou te helpen zo eenvoudig en leuk mogelijk je doelen te behalen. Ik ben nu ruim 12 jaar actief binnen de fitness en krachtsport en als er één ding is wat ik geleerd heb is dat we het vaak te moeilijk maken voor onszelf. Ik geloof in een aanpak zonder moeilijke diëten, shakes, sap-kuren en andere nonsens. En als bewijs dat ook de eenvoudige aanpak werkt doe ik regelmatig mee aan Bikini Fitness wedstrijden. Afgelopen jaar ben ik Nederlands Kampioen geworden, zonder mezelf lekkere dingen te ontzeggen en alleen maar sla te eten. Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op.

Online Leefstijl Coaching | Persoonlijke coaching - Fit Atelier

Michael Du Plessis

Coach

Als oud rugby international weet ik uit eigen ervaring hoe waardevol het is om een sterk en fit lichaam te hebben. Ik help jou graag om elke training weer een stapje extra te zetten zodat je voldaan de deur uit loopt.

Gezondheid en fitness coach | Over ons - Fit Atelier

Gwen Laurijs

Coach

Mijn naam is Gwen en ik ben sinds september 2023 coach bij Fit Atelier. Ik ben aan het afstuderen aan het CIOS en heb tijdens mijn studie veel stages op gebied van revalidatie fitness gelopen. Het is mijn passie om mensen beter te laten bewegen en weet veel van blessures en blessurepreventie. Zin om te trainen? Neem contact op!

Gezondheid en fitness coach | Over ons - Fit Atelier

Romy Molendijk

Coach

Mijn naam is Romy en ik ben al ruim 10 jaar actief binnen de fitness en krachtsport. Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat mensen zich prettiger, fitter en gezonder voelen. Ook ben ik militair geweest en beschik ik hierdoor over veel discipline en doorzettingsvermogen. Zo ben ik het jaar van 2023 van C-atleet een A-atleet geworden in de Bikini fitness klasse. Heb je zin om samen met mij naar jou doelen toe te werken, neem dan contact op!

Milou Geldhof

Coach

Mijn naam is Milou en ik ben sinds 2022 werkzaam bij Fit Atelier. Ik ben woonachtig in Hellevoetsluis dus ik ben voornamelijk werkzaam als Online Coach en ondersteuning aan de andere coaches, maar zo nu en dan geef ik ook met plezier training in onze vestiging in Castricum. Zie je snel!