Personal Training en Leefstijl Coaching Castricum

Zwanger zijn, fit blijven

Fitness begeleiding tijdens of na je zwangerschap

Hello world

ZWANGER EN SPORTEN


Gefeliciteerd! Je bent zwanger! Je lichaam is bezig met het leveren van een top prestatie en heeft veel zorg en onderhoud nodig. Maar hoe doe je dat?


Begeleiding bij sporten tijdens je zwangerschap.

In ons coaching programma helpen wij je om tijdens je zwangerschap sterk en fit te blijven. Dit helpt je om tijdens je zwangerschap de lichamelijke ongemakken zoveel mogelijk te beperken en om na je zwangerschap weer snel je sterke fitte lichaam terug te hebben. 


Hoe gaat het in zijn werk?

Wij helpen jou met een training en coaching programma op maat die je helpt bij het behouden van een sterk lichaam, sterke core en bekkenbodem. 


Onze coaches helpen jou met een plan op maat. 

WAT HOUDT HET PROGRAMMA IN?

TRAININGEN


Wij voorzien je van trainingsschema's die je zowel thuis als in de sportschool kan doen. Per trimester ontvang je van ons nieuwe schema's die goed aansluiten. 

CURSUS


Wij leren je graag meer over de veranderingen die er in je lichaam plaats vinden en waarom sporten tijdens je zwangerschap zo belangrijk is. Dit doen wij via de Zwanger Fit Cursus in onze Community.COMMUNITY


Via onze community kom je in contact met andere zwangere vrouwen en kunnen jullie elkaar onderling helpen en ervaringen met elkaar kunnen delen. START VANDAAG

Wil jij aan de slag? Via onderstaande button krijg je toegang tot het Zwanger Fit Programma. 

Hello world

Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.