fbpx
Castricummer Werf 21, 1901 RW Castricum
+31634460800
info@fitatelier.nl

Fitter, sterker en meer energie?!

Wij helpen je!

Wil jij weer fit worden, meer energie hebben of misschien wat vet verliezen? Met het kickstart pakket kijken we samen welke vormen van sport en voeding het beste bij jou past. 

Het Kick Start pakket bevat meerdere Personal Trainingssessies, persoonlijke 1-1 coaching, voedingsadvies en Small Group training.

cropped cropped DSC00409 cropped DSC00202 1

Wat houdt het in?

cropped cropped DSC00275

GRATIS INTAKEGESPREK EN BEWEGINGSSCAN

In het intakegesprek bespreken wij je wensen en doelen en geven wij hierin advies. Daarnaast kijken wij met de bewegingsscan naar hoe je lichaam beweegt zodat en stellen wij het plan hierop af.

cropped cropped DSC00229 1

4 UUR
PERSONAL TRAINING

De Personal Training sessies helpen jou om direct goed aan de slag te gaan. De focus ligt hierbij op goede techniek en juiste oefeninguitvoering. Zo kun jij écht gaan knallen en blessurevrij blijven trainen. 

cropped Scaleklein

VOEDING &
LIFESTYLE COACHING

Voeding is key voor een gezond en fit lichaam. Daarom krijg je een maand lang coaching van ons. Wij helpen jou d.m.v. 1-1 gesprekken bij bijv. afvallen, aankomen, stressreductie en het optimaliseren van je herstel. 

cropped DSC09951 1

GRATIS PROEFLES 
SMALL GROUP TRAINING

Je bent van harte welkom om onze groepsles Functional Fitness uit te proberen. Deze les is dé perfecte combinatie van conditie en krachttraining.

cropped Welcomeklein

WELKOMSTPAKKET 

Ook ontvang je van ons een sportieve goodiebag om direct goed van start te gaan. 

Aan de slag?

Zin om te starten? Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!


Zij gingen je voor.

Ramona

Josanne inspireert. Geen grote gym met allemaal ingewikkelde apparaten en zichzelf adorerende spierbundels. Maar persoonlijke training en support. Zo vind ik fitness geweldig en ga ik thuis ook door.

Lotte

Sporten was ECHT niet mijn ding.. Maar door Josanne sport ik nu met regelmaat, voel ik
mij sterk & happy, en durf ik te zeggen dat ik sporten oprecht heel leuk vind! Ik zou fitatelier bij iedereen aanraden omdat Josanne goed kijkt wat voor training bij je past en zorgt dat je met een goed gevoel over jezelf de training verlaat.

Amandela

Bij Fit Atelier voel je je thuis! De coach is super betrokken bij het eigen proces en biedt trainingen op maat, bij welk persoonlijk doel dan ook!

Margherita

Josanne is the best! I have been working with her for a few months and I feel so much stronger and healthier. She is very professional, always happy to answer questions and give advice. Wouldn’t recommend anybody better than her!

Michael

Josanne kent haar vak. Ze blijft altijd up to date en is erg behulpzaam bij vragen zelfs buiten werktijden om!

Jaimy

Wat de coaching van Josanne enorm prettig maakt is haar eerlijkheid, het meedenken, het respect, haar empathie en vooral haar luisterend oor. Ze zal altijd haar best doen je te begrijpen en hierop in te spelen. Dit is tijdens dit soort “trajecten” onwijs fijn, iemand op wie je altijd kan terugvallen.

Mike

Top begeleiding, voor zowel de beginner als de ervaren sporters. Geen onzin adviezen, duidelijk plan en met het resultaat was ik zeer tevreden. 

Roos

Door de begeleiding van Josanne heb ik inzicht gekregen over hoe voeding, je mentale gesteldheid, rust en beweging met elkaar samenhangt en dat het bij afvallen niet alleen draait om het kwijtraken van de kilo’s maar om de kennis die ervoor zorgt dat je het programma vol kan houden en er een gezondere levensstijl op nahoud.

Vragen?

Neem contact met ons op!

Adres:

Castricummerwerf 21, 1901 RW Castricum

Telefoon:

0634460800

Follow us: