Personal Training en Leefstijl Coaching Castricum

COACHING

LEEFSTIJL COACHING

Wil je jezelf beter voelen, meer energie hebben en optimaal presteren in het dagelijks leven?

Ben je op zoek naar iemand die jou daarbij kan helpen, die je stok achter de deur is en die ervoor gaat zorgen dat jij je doel behaalt?

Dan is ons coachingsprogramma precies wat je nodig hebt!

Leefstijl Coaching

VOOR WIE IS LEEFSTIJL COACHING?

voedingsadvies

Wil je afvallen?


Mensen helpen met afvallen is ons specialisme. Door voedingsadvies aan te passen aan jouw dagelijkse leven maken wij het afvallen gemakkelijk. Daarnaast kijken wij in het hele proces actief met je mee en helpen wij je door de moeilijke momenten heen. 

Heb je diabetes type 2?


Diabetes type 2 wordt in de volksmond suikerziekte genoemd, maar deze wordt niet veroorzaakt door het eten van suiker. Door een goed passend voedingsadvies en begeleiding bij voldoende bewegen hebben wij al meerdere klanten geholpen hun diabetes goed onder controle te krijgen. 

Begeleiding Diabetes
Krachttraining

Wil je spiermassa bouwen?


Voor het bouwen van spiermassa zijn voldoende voedingsstoffen nodig en een goed afgesteld trainingsschema. Wij maken beide voor je waardoor jij in no time zelfverzekerder bent en je je fysieke doelstellingen zult halen. 

HOE DOEN JULLIE DAT DAN?

Voedingsadvies zonder onzin


Wij snappen hoe voeding werkt in het lichaam. Daarom krijgen onze klanten voedingsadvies zonder onzin. Geen moeilijk te volgen

dieet-regels en gewoon alles kunnen eten. 

Overdragen van onze kennis


Wij leren je alle ins & outs over voeding want wij geloven erin dat kennis macht is. Deze kennis dragen wij over via de coachingsgesprekken en via de cursussen in onze Online Community

Méér dan voeding en bewegen


Trainen en bewegen is niet het enige wat telt. Stress en slaap zijn belangrijke factoren die je doelstelling in de weg kunnen zitten. En daarom geven wij ook op deze gebieden advies.

WAT KOST HET?

Online Coaching

Vanaf €49,- per maand

 • Maandelijkse coaching sessie
 • Passend voedingsadvies
 • Geheel afgesteld op jouw doel
 • Maandelijks aanpassen van voeding en trainingsschema's
 • Praktijk opdrachten om je leefstijl te verbeteren
 • Incl. toegang tot onze community en cursussen

Premium Coaching

Vanaf €75,- per maand

 • Wekelijkse coaching sessie
 • Passend voedingsadvies
 • Geheel afgesteld op jouw doel
 • Wekelijks aanpassen van voeding en trainingsschema's
 • Praktijk opdrachten om je leefstijl te verbeteren
 • Incl. toegang tot onze community en cursussen

Aan de slag?


Laat je gegevens achter en wij nemen zsm contact met je op.


 
 
E-mail
Whatsapp
Bellen
 
 
 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Voor wie is coaching?

Coaching is voor iedereen die gezonder wilt leven, wilt afvallen of juist wilt aankomen. Wij zijn expert als het gaat om duurzaam afvallen maar wij weten sowieso alles over voeding. Daarom worden wij ook regelmatig ingeschakeld door mensen met ziektes als diabetes en sporters die juist spiermassa willen aankomen. 

Wat onderscheid jullie van andere coaches / trainers?

Wij focussen op een duurzaam resultaat. Wat wij in de markt veel zien is dat coaches / trainers hun klanten een voedingsschema geven waar ze zich aan moeten houden. Hier leer je helaas als klant niks van. 

Daarom zijn wij erop gericht om je alles te leren over voeding. Hierdoor kun je de rest van je leven deze kennis zelf toepassen en hoef je niet je hele leven geld uit te geven aan een coach. 

Hoe ziet een coaching traject eruit?

Als eerst zal de coach met jou een uitgebreid intake gesprek voeren waarbij je doelen en je huidige leefstijl besproken worden. Daarna zal er een plan uitgezet worden. Afhankelijk van je abonnement zal er wekelijks of maandelijks een coaching gesprek gevoerd worden om te kijken hoe het proces loopt. Van je coach kun je verwachten dat hij je opdrachten meegeeft om aan de slag te gaan met je leefstijl maar ook dat hij/zij een luisterend oor biedt als het nodig is. 

Waarom een coach inhuren?

Het veranderen van je levensstijl is niet makkelijk. Je zult gedrag moeten veranderen en soms door moeilijke momenten heen moeten bijten. Onze coaches hebben veel kennis op dit gebied en zijn zelf ervaringsdeskundigen. Daarom kunnen ze jou helpen dit proces zo makkelijk en succesvol mogelijk te maken.  


Wat onderscheid jullie van bijv. een diëtist?

Onze coaches zijn ten eerste breder opgeleid dan een diëtist. Wij hebben naast kennis van voeding ook veel kennis als het gaat om bewegen, stress-reductie en slaapproblematiek. Daarnaast zijn veel diëtiek opleidingen sterk verouderd qua kennis. Er wordt vaak gerefeerd naar oude onderzoeken van 20+ jaar geleden. De opleidingen die onze coaches hebben gevolgd zijn altijd up to date. Daarnaast blijven onze coaches altijd nieuwe onderzoeken volgen en regelmatig bijschool cursussen volgen. 

Is een coach het geld waard?

Onze klanten zeggen hier volmondig ja op.