Personal Training en Leefstijl Coaching Castricum

FIT MOM ATELIER

Veilig onder begeleiding sporten voor én na je zwangerschap

Hello world

ZWANGER EN SPORTEN


Gefeliciteerd! Je bent zwanger! Je lichaam is bezig met het leveren van een top prestatie en daar wil je het natuurlijk zo goed mogelijk bij helpen. Bewegen en fit blijven helpt je daarbij, maar het is verstandig in deze fase om dat onder begeleiding te doen. 


Begeleiding bij sporten tijdens je zwangerschap.

In ons trainings programma helpen wij je om tijdens en na je zwangerschap sterk en fit te blijven. Dit helpt je om tijdens je zwangerschap de lichamelijke ongemakken zoveel mogelijk te beperken en om na je zwangerschap weer snel je sterke fitte lichaam terug te hebben. 


Hoe gaat het in zijn werk?

Wij bieden verschillende lessen die jou helpen om je lichaam, je core en je bekkenbodem sterk en gezond te houden.  Daarnaast bieden wij je de informatie die je nodig hebt over de veranderingen waar je lichaam doorheen gaat en alle ins & outs over sporten tijdens je zwangerschap. 


Meer over deze lessen volgt snel.  

WAT HOUDT HET PROGRAMMA IN?

TRAININGEN


Wij bieden een aantal leuke lessen waarbij jij met gelijkgestemden kunt sporten. 


Daarnaast voorzien wij je van trainingsschema's die je zowel thuis als in de sportschool kan doen. Per trimester ontvang je van ons nieuwe schema's die goed aansluiten. 

KENNISOVERDRACHT


Wij leren je graag meer over de veranderingen die er in je lichaam plaats vinden en waarom sporten tijdens je zwangerschap zo belangrijk is. Dit doen wij in onze live sessies en via onze online cursus. COMMUNITY


Via onze community kom je in contact met andere zwangere vrouwen en kunnen jullie elkaar onderling helpen en ervaringen met elkaar kunnen delen. START VANDAAG

Wil jij aan de slag? Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op. 

Hello world